Ga naar hoofdinhoud

Anybus Wireless Bridge

Met de Anybus Wireless Bridge van HMS (vertegenwoordigd door Duranmatic) is industriële Ethernet-apparatuur door draadloze technologie te koppelen. Dit maakt het mog-elijk om protocollen zoals Profinet, Ethernet/IP, Modbus TCP en Ethercat over een afstand van maximaal 400 m (open lucht bereik) te gebruiken.

De Wireless Bridge is verkrijgbaar in versies met Bluetooth 2.0 of WLAN technologie volgens de IEEE802.11b/g specificatie. De WLAN uitvoering zorgt voor een grotere bandbreedte door het gebruik van een breder frequentiebereik van het draadloze signaal. De Bluetooth oplossing biedt een meer betrouwbare en verbinding die immuun is voor elektrische storingen(ruis) omdat Blue-tooth wisselt tussen verschillende frequenties.

Vooral bij mobiele, roterende en tijdelijke installaties is er behoefte aan vervanging van de Ethernet-kabel met een robuuste en onderhoudsvrije draadloze verbinding, of om verbinding te maken met een draadloze LAN-infrastructuur.

De bridge ondersteunt 10/100 Mb Ethernet en verzorgt een transparante koppeling, waardoor het voor ieder apparaat met een Ethernet interface bruikbaar is. De robuuste behuizing met interne antenne en brede voe-dingsspanning van 9-30 V gelijkspanning van de twee modules verzekeren een breed toepassingsbereik.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven