Ga naar hoofdinhoud

André Meijer treedt terug als CEO van Huisman

André Meijer treedt terug als CEO van Huisman (foto's: Huisman Equipment)

Huisman en André Meijer hebben vandaag gezamenlijk aangekondigd dat André Meijer per direct terugtreedt als CEO van Huisman. Huisman kiest voor een interne oplossing en zal de managementstructuur aanpassen, indien nodig. Joop Roodenburg zal betrokken blijven bij het dagelijks bestuur van het bedrijf en zijn functie als Chief Technology Officer voortzetten.

Joop Roodenburg, namens de Huisman Raad van Bestuur: “Ik betreur het zeer dat we ieder, na slechts een half jaar te hebben samengewerkt, weer onze eigen weg gaan. Ik dank André voor zijn bijdrage die nuttig zal zijn in de moeilijke tijd waar onze industrie momenteel mee geconfronteerd wordt en ik wens hem succes in zijn verdere loopbaan”. André Meijer over zijn vertrek bij Huisman: “Ik vind het spijtig dat we hebben moeten besluiten om onze samenwerking te beëindigen maar ik ben ervan overtuigd dat Huisman de capaciteit en kwaliteit heeft om haar succes in de toekomst voort te zetten, ondanks de moeilijke markt.”

Joop Roodenburg zal betrokken blijven bij het dagelijks bestuur van Huisman en zijn functie als CTO voortzetten.
Joop Roodenburg zal betrokken blijven bij het dagelijks bestuur van Huisman en zijn functie als CTO voortzetten.

Huisman is een wereldwijd opererende onderneming met uitgebreide ervaring in het ontwerpen en bouwen van zware constructie-installaties voor ’s werelds meest toonaangevende on-en offshore bedrijven. De installaties zijn vaak geïntegreerde systemen en worden in eigen beheer ontworpen en gebouwd; van concept tot service. De activiteiten zijn verdeeld tussen de kantoren in Nederland, Australië, Brazilië, China, Tsjechië, Noorwegen, Singapore en de Verenigde Staten, en de productiefaciliteiten in Nederland, Brazilië, China en Tsjechië.

 

 

 

 

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven