Ga naar hoofdinhoud

Analoge signaalomvormer

De nieuwe ACT20M productlijn van Weidmüller verenigt innovatieve technologie met maximale functionaliteit in een behuizing van slechts 6 mm breed. Tot twee kanalen per module wordt zo bij gedragen aan ruimtebesparing in de schakelkast. Het hoge niveau van galvanische isolatie tot 2,5 kV (bij nominale spanning van 300 V) en een accuratesse tot 0,05% bevestigen de nauwkeurigheid van dit isolatieproces.

De productlijn bevat passieve isolatoren (één of twee kanalen), universele temperatuur isolator, gelijkspanningomvormer en een signaalscheider. Acht aansluitingen faciliteren extra functies zoals een signaalsplitter en sensorvoeding. De configuratie kan met DIP schakelaars of met FDT/DTM software worden ingesteld via een universele PC-aansluiting.

Instelling van het universele ACT20M model kan ook via de nieuwe CBX200-USB communicatie interface en de gratis WI Manager software. De ACT20M modules kunnen worden gevoed via de DIN montagerail bus of gewoon via aders. De bus is te plaatsen in de DIN-rail en voedt de modules, zonder bedrading en kostbare installatietijd.

Exacte metingen, een groot temperatuurbereik en internationale goedkeuringen (cULus, ATEX Zone 2, FM Div. 2, GL, DNV) maken het geheel compleet. Dit maakt wereldwijde toepassing in uiteenlopende toepassingen mogelijk.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven