Ga naar hoofdinhoud

Aluminium schakelaars

EAO presenteert een nieuwe serie duurzame aluminium lenzen voor industrieel gebruik. Er is een ruime keuze uit standaard kleuren (inclusief goud, zilver, blauw, rood en groen) plus de optie voor convex lenzen of punt-verlichting.

De aluminium lenzen en front-ramen zijn geschikt voor alle druk-knoppen en signaalarmaturen uit de series 04, 14, 56, 61, 71 en 84. Ze bieden niet alleen extra bescherming voor de schakelaar, maar verbeteren ook het uiterlijk en gevoel van een mens machine interface.

Door kleur en afwerking te standaardiseren, kunnen klanten de kleur af-stemmen op de functie van de schakelaar. Op deze wijze ontstaan meer gebruikersvriendelijke en intuïtieve besturingspanelen. Ook schakelaars uit andere series kunnen volgens het mix-and-match principe worden aange-past aan de individuele behoeftes van de klant.

Afhankelijk van de serie kunnen de schakelaars beschermd zijn tot IP67. Dit maakt ze geschikt voor binnen- en buitenapplicaties in agressieve fabrieks-omgevingen, voor lift- en hijswerktuigen, in het openbaar vervoer en pu-blieke omgevingen.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven