Ga naar hoofdinhoud

Allied Motion Dordrecht gaat verhuizen

Allied Motion verhuist naar een op maat gemaakt nieuw pand (foto: Allied Motion)

In december 2013 werd de eerste paal geslagen voor nieuwbouw van Allied Motion Dordrecht. De nieuwe vestiging wordt gerealiseerd op het industrieterrein Kil III in Dordrecht en zal medio deze maand worden opgeleverd. Op een oppervlakte van ruim 5000 m² wordt een ‘Lean’ ingerichte productie- en kantoor-ruimte gerealiseerd.

Het pand is speciaal voor het bedrijf ontworpen en is voorzien van alle benodigde faciliteiten. De afdelingen engineering, productie en logistiek zijn door integratie beter met elkaar verbonden, wat de efficiency ten goede komt. Door gebruikmaking van hoogwaardige bouw-materialen biedt de nieuwbouw een optimaal werkklimaat met een toegankelijke uitstraling.

Allied Motion Dordrecht

De vestiging in Dordrecht is onderdeel van Allied Motion Technologies Inc., dat is gespecialiseerd in de ontwikkeling van aandrijfoplossingen. In Dordrecht is men bedreven in het ontwikkelen en produceren van borstelloze buitenlopermotoren in de vermogensreeks van 1 W tot en met 250 W. De zogeheten KinetiMax motoren zijn geschikt voor applicaties in de medische en laboratoriumsector, maar worden ook gebruikt in logistieke, halfgeleider- en machinebouw-applicaties.

Behalve standaard motoren worden ook klantspecifieke aandrijvingen ontwikkeld, geproduceerd en geleverd aan klanten over de gehele wereld.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven