Ga naar hoofdinhoud

ABF Motors opent nieuw motorenmagazijn

Het nieuwe magazijn, specifiek voor de groothandel in elektromotoren heeft ruimte 500 palletplaatsen (foto: ABF Motors)

ABF heeft een nieuw magazijn ingericht voor haar jongste divisie ABF Motors. Vanwege de sterke groei sinds de start van de Roosendaalse groothandel in elektromotoren in 2012, was er behoefte aan extra opslag- en distributieruimte.

ABF is een internationale groothandel in (kogel)lagers, elektromotoren en toebehoren. Met een omzet van 9 miljoen euro en een voorraad met meer dan 6 miljoen artikelen is ABF één van de grootste spelers in de lager- en elektromotorenmarkt. Het hoofdkantoor en distributiecentrum van ABF zijn te vinden in Roosendaal (Noord-Brabant). Het nieuwe magazijn, specifiek voor de groothandel in elektromotoren heeft een oppervlakte van 2.000 vierkante meter en heeft ruimte voor 500 pallets.

“We vinden het belangrijk om een fijne werkplek voor onze medewerkers te creëren”, vertelt Ben van Oosterhout. Daarom is het magazijn voorzien van veel natuurlijk buitenlicht. Hiervoor zijn lichtdoorlatende panelen in het dak en grote raampartijen geplaatst. Daarnaast is het magazijn voorzien van elektrische roldeuren, een milieuvriendelijke verwarmingsinstallatie en LED-verlichting.

“Ook maken we een efficiëntieslag in de verwerking van onze orders”, aldus Van Oosterhout, Elke bestelling (tot 30 kg) geplaatst voor 17:59 uur en verzonden met UPS wordt dezelfde werkdag door ABF Motors verzonden. “Dat is onze belofte aan onze klanten. Ons nieuwe magazijn draagt hier verder aan bij.” Het volledige aanbod van elektromotoren en (kogel)lagers is te vinden in de webshops van ABF: webshop.abfmotors.com en webshop.abfbearings.com. Hier kunnen 24 uur per dag alle 300.000 producten uit voorraad besteld worden.

Eén reactie op “ABF Motors opent nieuw motorenmagazijn

Reacties zijn uitgeschakeld.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven