Ga naar hoofdinhoud

ABB Award voor Kranendonk Production Systems

Tijdens de jaarlijkse Value Provider Conference van ABB Robotics in Zweden, heeft Kranendonk Production Systems BV de Life Time Achievement Award in ontvanst mogen nemen (foto: ABB)

Tijdens de jaarlijkse Value Provider Conference van ABB Robotics in Zweden, heeft Kranendonk Production Systems BV de Life Time Achievement Award in ontvanst mogen nemen.

Met de award benadrukt ABB Robotics de waardering voor de jarenlange samenwerking met Kranendonk. Het is ongeveer 28 jaar geleden dat oprichter en intussen directeur, Arie Kranendonk, zijn eerste ABB (toen nog Asea) robot heeft geïntegreerd. Dit was de eerste stap in een lange reis met enorm veel innovatieve oplossingen op het gebied van lassen en snijden.

‘De Value Provider Conference is een mooi evenement waar ABB Robotics zijn partners informeert over de laatste stand van  techniek en  marktontwikkelingen. Uiteraard is er ook voldoende tijd om te netwerken en dat is voor internationale bedrijven als Kranendonk de uitgelezen mogelijkheid om het ABB netwerk te leren kennen’ licht Martin van der Have, Sales Mananger van ABB Robotics in de Benelux toe.

Kranendonk heeft inmiddels meer dan 300 robots toegepast, zowel lokaal als internationaal. Veelal op scheepswerven, bij offshore en staalconstructie bedrijven. De toepassingen zijn divers en de focus ligt altijd op stukproductie. ‘Vanaf het begin bouwt en vertrouwt Kranendonk op ABB’s robottechnologie en lokale service en support  wereldwijd, verteld Arie Kranendonk. We zijn trots op deze award. Het is een teken van waardering en vertrouwen’ gaat hij verder. De eerste robot van Kranendonk is overigens nog steeds te bewonderen in de entree van zijn kantoor in Tiel.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven