Ga naar hoofdinhoud

Aanraakscherm met aluminium behuizing

De aanraakschermen van Beijer Electronics worden toe-gepast als geavanceerde functionaliteit, compact for-maat en ontwerp doorslag-gevend zijn. De robuuste en lichtgewicht aluminium behuizing zorgt voor een lange levensduur, ook in ruwe industriële omgevingen.

Met een krachtige ARM CPU en een voorgeïnstalleerd Windows CE besturingssysteem zorgen de HMI’s voor goede prestaties en voor realistische grafische schermweergaves. Het vlakke front zorgt voor een stofvrij oppervlak. Het dimbare TFT-scherm is voorzien van een onderhoudsvrije LED-achtergrondverlichting voor een lange levensduur.

De iX Panel TxA serie telt drie verschillende displayafmetingen: 4.3”, 7” en 10.4”. Het wide screen display van de 4.3” en 7” units zorgt voor een 30% grotere kijkhoek en daarmee voor uitgebreidere weergavemogelijkheden voor complexe schermen. Het complete iX Panel TxA omvat onbeperkte iX runtime software.

De veelzijdige aanraakschermen komen het best tot hun recht met iX Designer, een intuïtieve, op Windows gebaseerde softwaretool met uitgebreide mogelijk-heden. De gebruiker selecteert vooraf gedefinieerde grafische vectorelementen uit een uitgebreide bibliotheek om zijn eigen objecten te creëren. Alle elemen-ten kunnen worden opgeslagen en hergebruikt in toekomstige projecten. Dit zorgt voor kortere engineeringtijd en maakt het iX concept tot een kostenbe-sparende HMI-oplossing.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven