Ga naar hoofdinhoud

3D meetoplossingen

Creaform, marktleider in draagbare 3D meettechnologieën en 3D engineering services, biedt 3D meetoplossingen die speciaal zijn afgestemd op de eisen en wensen uit de kunststof industrie.

Productiebedrijven die gebruik maken van matrijzen waarmee kunststof producten worden vervaardigd, hebben te maken met fysische verschijnselen zoals krimp en terugveereffecten. Door deze verschijnselen is het lastiger om het product te laten voldoen aan de CAD tekening. Door complete oppervlaktemetingen uit te voeren, is het inzicht te vergroten in de manier waarop de fysische verschijnselen de specifieke delen van een product beïnvloeden. Dit leidt ook weer tot een verkort ontwikkelingsproces van de bijbehorende gereedschappen.

Tot de draagbare 3D meetapparatuur behoren onder meer de Handyscan 3D draagbare 3D scanner, de MetraSCAN 3D optische CMM scanner en de HandyPROBE draagbare CMM. In alle gevallen genereren de apparaten nauwkeurige en hoge resolutie 3D gegevens. Onafhankelijk van de meetomgeving produceren zij bovendien complete en nauwkeurige .stl modellen, ook wanneer het om doorzichtige producten gaat.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven