Ga naar hoofdinhoud

3-fasen power quality analyser

De Megger MPQ1000 is een veelzijdig instrument. De power quality analyser is compact, ergonomisch vormgegeven en intuïtief te bedienen met overzichtelijke menu’s en aansluitschema’s. Behalve netanalyse biedt de MPQ1000 ook scope- en multimeterfuncties.

Er zijn diverse stroomtangensets beschikbaar, die elk diverse meetbereiken bieden. Het instrument identificeert de aangesloten stroomtangen, het ingestelde meetbereik hiervan en stelt vast of alles correct is aangesloten. De gebruiker  sluit het instrument aan en drukt op de record-knop zonder aanvullende instellingen.

Power quality analyser

De uitgebreide netanalyser meet en registreert alle relevante parameters, waaronder wissel- en gelijkstroom en -spanning, vermogen, energie, spanningspieken en -dips, transiënten tot 1 µs, onbalans, flicker, frequentie, harmonischen, arbeidsfactor/cos phi, aanlopenstromen, etc. Met de scopefunctie kunnen golfvormen getimed worden vastgelegd om events zichtbaar te maken.

De Megger MPQ1000 heeft een grote geheugencapaciteit, een VGA kleurenscherm en uitgebreide software voor een complete analyse conform EN50160. De data kan ook direct met het instrument in het veld worden geanalyseerd.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven