Ga naar hoofdinhoud

2/2 micro-afsluiter

De Serie TC van Camozzi is een cartridge 2/2 afsluitklep die speciaal is ontwikkeld waar integratie van verschillende componenten en functies gewenst is voor complete Plug-and-Play toepassingen. Het cartridge-ontwerp, simpele montage en de compacte afmetingen maken het mogelijk deze micro-afsluiter te integreren in een speciale zitting.

Er zijn standaard aluminium manifolds beschikbaar voor in-line montage in G1/8 of NPTF draad aansluitingen. De gebruikte materialen zijn gekozen op geschiktheid voor gebruik met de meeste gasvormige vloeistoffen. De behuizing is van polyphenyleensulfide (PPS) en de afdichtringen van fluorkunststof (FKM). De TC1-V is ook geschikt voor zuurstof (Oxy) toepassingen.

De nieuwe micro-afsluiter is compact en heeft een voorgevormd membraan. Montage kan in line of cartridge in elke positive gebeuren. De micro-afsluiter is geschikt voor een bedrijfstemperatuur van -5°C –tot +50°C. Hij is ontworpen voor een werkdruk van 0 – 10 bar (met stuurdruk 0,6 – 10 bar) en heeft een nominale flow van 240 Ndm3/min (6 bar ΔP 1 bar).

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven