Ga naar hoofdinhoud

Tien jaar ParkerStore in Nederland

APH Techniek in Wateringen, de eerste distributeur met een ParkerStore, heeft tien jaar na dato een nieuw pand laten bouwen met daarin ook een compleet nieuwe ParkerStore (foto: Parker Hannifin)

Ruim tien jaar geleden deed in Nederland het begrip ParkerStore zijn intrede. Het concept is begin jaren negentig bedacht door Parker Hannifin in Amerika waar in 1992 de eerste ParkerStore werd geopend in Cleveland. In Europa werd de eerste ParkerStore geopend in 1993 in Berlijn.

In de beginfase waren drie distributeurs bereid om een ParkerStore te openen, waaronder de firma’s APH en Bijlard. De allereerste ParkerStore die geopend werd, was die van APH Techniek in Wateringen. Dit gebeurde in 2005. Nu, tien jaar later, telt Nederland ruim 25 ParkerStores, 30 Hose Docters en een Container. Met nog diverse locaties in de pijplijn zal het complete Parker retail netwerk in Nederland bestaan uit meer dan zestig locaties.

Tien jaar ParkerStore in Nederland, een mijlpaal die groots gevierd is. Het toeval wilde dat APH Techniek in Wateringen, de eerste distributeur met een ParkerStore, tien jaar na dato een nieuw pand heeft laten bouwen met daarin ook een compleet nieuwe ParkerStore. Op 12 februari zijn zowel het nieuwe gebouw als de nieuwe ParkerStore feestelijk geopend.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven