Ga naar hoofdinhoud

10.000 Comau robots bestuurd door B&R

Comau en B&R vieren een productieve samenwerking: 10.000 Comau robots zijn op dit moment uitgerust met besturingstechniek van B&R (foto: B&R)

De samenwerking tussen Comau Robotics en B&R heeft een nieuwe mijlpaal bereikt. Inmiddels worden er over de hele wereld 10.000 Comau robots met B&R besturingstechniek ingezet. Deze prestatie onderstreept de kwaliteit van Comau producten, welke vertrouwen op de krachtige, nauwkeurige en betrouwbare regelelektronica van automatisering specialist B&R.

De twee bedrijven werken al jaren aan de integratie van robotica in de productielijnen. Uiteindelijk zullen OEM-ers en eindgebruikers profiteren van de uitstekende synchronisatie en de reactietijden van het gecombineerde systeem.

“Dit is het concrete resultaat van een intense samenwerking die ervoor gezorgd heeft dat beide bedrijven de belangrijkste spelers in de markt zijn geworden, met als doel om continu te verbeteren in technologieën en groeien in nieuwe marktsegmenten”, zegt Tobias Daniel, hoofd van de Robotics Europa en Amerika bij Comau.

“We zijn blij om te vertellen dat deze samenwerking tastbare resultaten in een groeiende markt oplevert,” zegt Walter Burgstaller, verkoop directeur Europa bij B&R. “Meer en meer bedrijven kijken naar robotica om de productie te optimaliseren en om te reageren op de steeds toenemende eisen op het gebied van flexibiliteit en complexiteit.”

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven