Ga naar hoofdinhoud

1 HU IPC voor 19”-rek

Met de nieuwe C5210 IPC breidt Beckhoff de serie 19” slide-in industriële PC’s uit met een uitvoering in slechts één hoogte-eenheid (1 HU) en voldoet daarmee aan de vraag naar besturingen met een plat ontwerp.

De C2510 heeft een Intel Celeron processor van 1,9 GHz en twee cores op een 3½” moederbord. Hij is uitgerust met een on-board RAID controller en twee verwijderbare frames voor SATA 3½” harde schijven. De industriële computer kan worden uitgebreid met PCIe modules, een Mini PCI kaart of een DVD drive.

Met slechts één hoogte-eenheid (1 HU = 44 mm) is de C5210 Industrial PC een ruimtebesparende besturing zonder in te boeten aan prestaties of functionaliteit. Met zijn compacte afmetingen is de 19” slide-in IPC geschikt voor toepassingen met beperkte installatieruimte, zoals in gebouwen-services, meettechnologie, besturingskasten of laboratoria.

De IPC is voorzien van de GS45 chipset van Intel en een veelheid aan on-board interfaces, zoals twee Gigabit Ethernet poorten, vier COM poorten en twaalf USB poorten. Een Mini PCI kaartslot maakt de integratie mogelijk van veldbus interfaces.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven