Spotlight

Maak gebruik van de unieke online training voor hydrauliek. Het bijzondere aan hydrauliektraining.nl is, dat deze Nederlandstalig, merkonafhankelijk en modulair is. De modules bestrijken het gehele terrein van de hydraulische aandrijftechniek.

De modules bestaan voor het grootste deel uit aaneengesloten films. Dus veel visuele informatie met ingesproken toelichtingen. In de modules over componenten worden niet alleen de basisbeginselen behandeld, maar wordt ook uitgelegd hoe een component moet worden berekend, inclusief de formules. En dat alles op een niveau die voor een MBO-er al kan worden gevolgd maar zelfs voor de hoger geschoolden veel praktijk informatie verschaft.

Iedere aparte module start met het onderdeel: “Wat zie ik, hoe werkt het”. Vervolgens wordt er aan de hand van bijvoorbeeld animaties een meer theoretische achtergrond verschaft. Tenslotte worden er “colleges” gegeven waarin vooral praktijk informatie beschikbaar is. Hierin wordt bijvoorbeeld aangegeven hoe de cursist om kan gaan met de beschikbare technische documentatie van fabrikanten van hydraulische componenten. De praktische informatie in de colleges zijn een bron van ervaringen, tips en valkuilen die je in andere cursus pakketten niet zult aantreffen.

De verschillende onderdelen van een module worden steeds afgerond met een serie Multiple Choice vragen. Bij voldoende beantwoording van deze tests ontvangt de cursist automatisch een certificaat van de betreffende module.

In een webshop-omgeving kan een gebruiker een bepaalde module selecteren en daarvoor via de bekende kanalen betalen. Vervolgens ontvangt hij/zij een toegangscode, waarmee hij of zij 2 jaar lang toegang heeft tot de betreffende module.

Over de cursusontwikkelaar

De cursus is ontwikkeld door Peter Albers, eigenaar van het in 1985 opgerichte onafhankelijk en dienstverlenend Ingenieursbureau Albers bv. Het bureau heeft in de afgelopen 30 jaar vele ontwerpen gerealiseerd. De kennis overdracht heeft hierbij altijd centraal gestaan. Aan zeer veel bedrijven zijn speciaal afgestemde hydrauliek trainingen gegeven. In het onderwijs is Peter Albers enkele jaren visiting lector geweest aan de Hanze Hogeschool te Groningen alsmede hoofdocent aan de Technische Universiteit Delft, beide functies met de hydrauliek als leerstof. Veel van deze leerstof is vastgelegd in het door hem geschreven boek “Motion Control in Offshore and Dredging, @Springer”.

Meer informatie:

www.hydrauliektraining.nl

info@hydrauliektraining.nl

tel.: 0653 495 128

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven