Op 6 oktober was je aanwezig bij de eerste Nationale Aandrijftechniekdag. We hopen dat je een inspirerende middag vol kennis hebt gehad. Als extraatje hebben onze partners, Nidec Netherlands B.V, Festo, Lenze en Bosch Rexroth, een online goodiebag samengesteld. Heb je de enquête nog niet ingevuld? Laat ons weten wat je van de Nationale Aandrijftechniekdag vond!


Nidec Netherlands B.V

Nidec Netherlands B.V deelt het webinar van Teun van Breugel over digitale aandrijfsystemen. Tevens ontvang je een waardebon voor 50% korting* op een ééndaagse (digitale) producttraining van de Control Techniques Commander C of Control Techniques Unidrive M frequentieregelaar. Klik hier om de waardebon te downloaden.

Festo

Wil je meer weten over het berekenen van een elektrische servo-aandrijving? Je ontvangt van Festo een whitepaper over positioning drives inclusief een uitgewerkte case. Ook mag je Smartenance, de digitale onderhoudsplanner voor het onderhouden van machines en productielijnen, vier weken gratis proberen.

Klik hier om het whitepaper over Positioning Drives te downloaden

Klik hier om de uitgewerkte case te downloaden

Klik hier om de voucher Smartenance te downloaden

Wil je meer weten over de digitale tools van Festo? Bekijk dan hier diverse video’s.

Video dashboards, Video EPlan, Video FluidDraw, Video Projects en Video Smartenance.

Lenze

Lenze stelt de presentatie van Marcel Toonen inclusief linkjes naar de whitepapers beschikbaar. Klik hier om de presentatie te downloaden. Ook geeft Lenze een verdere uitleg over het, op de Nationale Aandrijftechniekdag gepresenteerde, Proof-of-Concept.

Bosch Rexroth

Glenn Ignacio was namens Bosch Rexroth spreker op de Nationale Aandrijftechniekdag. Hier download je zijn presentatie.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven