Donderdag 15 september | 09.00 – 16.00 uur | Doesburg | LOC 17

Op 15 september presenteerde Aandrijftechniek de Nationale Aandrijftechniekdag met als onderwerp ‘Ontwikkelingen in de mobiele & maritieme Aandrijftechniek‘. In navolging van de eerdere digitale edities voor het eerst live. vanuit LOC 17. Met sprekers als LightYear, Zepp Solutions en Marin en meer dan 100 bezoekers werd het een dag vol kennis en inspiratie! Wilt u volgend jaar op de Nationale Aandrijftechniekdag aanwezig zijn? Houd dan onze website in de gaten!

De Nationale Aandrijftechniekdag 2022

De ontwikkelingen in de mobiele en maritieme aandrijftechniek gaan snel. Sneller dan menigeen zich kan voorstellen. Gedreven door strengere emissie-eisen en een verduurzaming van de maatschappij gaan de aandrijvingen in mobiele machines en in de scheepvaart op de schop. Soms is het letterlijk dieselmotor eruit en elektromotor erin. Dan is het de vraag waar komt de energie vandaan? Uit speciale accupakketten of toch uit een fuel cell die op waterstof draait? Is hybride een betere oplossing of slechts een overgang naar volledig emissieloos? En als de aandrijving elektrisch wordt, welke elektromotor moet ik dan kiezen? En hoe zit het met de complete elektrische aansturing, de koppeling naar hydrauliek, het boordnet, veiligheden, oplaadmogelijkheden of het tanken van waterstof?

Veel vragen waar we tijdens de Nationale Aandrijftechniekdag antwoord op gaan geven. Op de dag zelf zijn er verschillende technische presentaties van bedrijven die met de nieuwe aandrijftechniek bezig zijn. Ook lopen er diverse specialisten rond van de partners, die deze Aandrijftechniekdag mede mogelijk maken. Want het wordt een dag, niet alleen van luisteren naar presentaties en netwerken, maar ook kijken naar de ontwikkelingen van de diverse partners van deze Aandrijftechniekdag.

Hoofdsponsoren

Tevens mede mogelijk gemaakt door

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven