Ga naar hoofdinhoud

Techtalk Parker gaat in op mobiele elektrificatie

Elektrificatie van voertuigen zal de komende tien jaar een belangrijk gebied worden voor investeringen en innovatie (foto: Parker)

Parker Hannifin Corporation presenteert op donderdag 9 juni 2022 de nieuwste aflevering van hun techtalk-serie ‘Expert Insights’. Tijdens het gesprek, geleid door internationale keynote speaker Mark Jeffries, gaat men in op mobiele elektrificatie modereren met twee experts van Parker.

Elektrificatie van voertuigen zal de komende tien jaar een belangrijk gebied worden voor investeringen en innovatie. Vooruitgang op de markt voor passagiersvervoer, voornamelijk aangedreven door nieuwe accutechnologie en de verlaging van de productiekosten, zal steeds sneller doordringen in de markt voor mobiele elektrificatie.

Nauwe samenwerking

Het voortkabbelende traject naar koolstofvrij zal ook de elektrificatie van terreinmachines en transport noodzakelijk maken. Om dit te bereiken, hebben voertuigontwerpers toegang nodig tot leveranciers van complete oplossingen om nieuwe technologieën te creëren en te gebruiken om het gezicht van elektrische mobiele platforms te veranderen.

De techniek achter mobiele elektrificatie

In deze derde aflevering van Expert Insights zullen Parker-experts Christopher Griffin, Business Development Manager Electrification, Motion Systems Group, en Prasanna Srinivasan, Global Marketing, Business Development and Pricing Manager, Engineered Materials Group nader ingaan op de elektrificatietechnologieën in de automobielindustrie die momenteel worden toegepast en in ontwikkeling zijn. De experts zullen uitleggen hoe deze oplossingen kunnen en zullen worden gebruikt om de elektrificatie van mobiele platforms in zwaardere industrieën en sectoren, te bevorderen.

Techtalk Parker

Het gesprek wordt op donderdag 9 juni 2022 om 15:00 uur online uitgezonden. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via: Expert Insights: Exploring The Tech Behind Mobile Electrification

Ook interessant: Parker Hannifin: ‘Waterstof zal centrale rol spelen in energiestransitie’

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven