Ga naar hoofdinhoud

Vision en palletiseer cobot oplossingen van Yaskawa op Empack

Via de PalletBuilder software op de Smart Pendant kan een grote productvariëteit worden gepalletiseerd en ge-depalletiseerd (foto: Yaskawa)

Tijdens de Empack in de Brabanthallen in Den Bosch van 5 – 6 april 2023 zal Yaskawa met verschillende cobot en robotoplossingen aanwezig zijn. Denk bijvoorbeeld aan cobots in combinatie met de gebruiksvriendelijke Smart Pendant.

Via de PalletBuilder software op de Smart Pendant kan een grote productvariëteit gepalletiseerd en ge-depalletiseerd worden, bijvoorbeeld met de HC10 cobot. PalletBuilder ondersteunt alle conventionele grijpers en de configuratie van de grijperzone kan voor elke individuele cyclus worden aangepast. Vanwege de gebruiksvriendelijke configuratie, setup en maatwerk is een snelle integratie van gerobotiseerd palletiseren mogelijk.

GP25-12 handlingsrobot

Naast cobots heeft Yaskawa uiteraard al meer dan 40 jaar ervaring met de productie van robuuste en betrouwbare industriële robots, geleverd vanuit de Europese robotfabriek waardoor korte levertijden kunnen worden gegarandeerd. Één van de robots die uit de Europese fabriek komt, de GP25-12 handlingsrobot, zal ook worden gedemonstreerd op de Yaskawa stand.

Meer cobots te zien

Tijdens de Empack kunnen meer Yaskawa cobots worden gevonden, zoals bij partner DH Automation op stand E19 in hal 3. Op de stand van DH zal een cobot palletiser te zien zijn met daarin een HC20 cobot, die vanaf een zeer beperkte ruimte tot vrachtwagenhoogte kan stapelen. Ook kunnen bezoekers op stand D34 in hal 1 bij partner Robertpack terecht voor een demonstratie met een HC20 cobot.

Yaskawa Benelux is tijdens Empack te vinden in hal 2, stand A04.

Ook interessant: Upgrade voor panel PC-serie van Yaskawa

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven