Ga naar hoofdinhoud

Servoaandrijving Acopos P3 trotseert omgevingsinvloeden

De elektronica van de Acopos P3 heeft een speciale coating voor gebruik in agressieve atmosferische omgevingen en bij temperaturen tot -25°C (foto: B&R)

De compacte servoaandrijving van B&R is geschikt voor gebruik in agressieve atmosferische omgevingen en bij temperaturen tot -25°C. De elektronica van de Acopos P3 is door een speciale coating standaard nog beter beschermd tegen invloeden van buitenaf.

Hierdoor kan de servoaandrijving nu gemakkelijk gebruikt worden onder extreme omstandigheden zoals in windturbines. Toepassingen in gekoelde ruimtes of in zeer stoffige omgevingen, zoals in de textielindustrie, zijn ook mogelijk. Extra dure speciale hardware is niet langer nodig, wat de kosten verlaagt.

Acopos P3 uitvoerig getest

Om te garanderen dat haar hardware betrouwbaar blijft presteren, voert B&R uitgebreide omgevingstesten uit. Het testen wordt in overeenstemming met internationale normen en voorschriften uitgevoerd in een volledig geaccrediteerd eigen testlaboratorium en in gecertificeerde externe testfaciliteiten.

Lees hier meer over de Acopos P3

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven