Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe security-routers maken OT-netwerken veilig

De FL mGuard 2102 is bij uitstek geschikt voor machine- en installatiebouwers die naast veilig onderhoud op afstand ook een snelle integratie in het productienetwerk nodig hebben

De nieuwe GBit-security-routers FL mGuard 2102 en FL mGuard 4302 van Phoenix Contact combineren mGuard-security-software met krachtige hardware. Ze worden gebruikt om industriële netwerken te beschermen tegen ongeoorloofde toegang of het binnendringen van schadelijke software.

Met hun verhoogde datatransport van bijna 1000 Mbit/s creëren de security-routers een hoger beveiligingsniveau zonder enige beperking van het dataverkeer. De mGuard-security-technologie maakt de controle en bescherming van de communicatie binnen productienetwerken mogelijk. De routers zijn functioneel compatibel met de huidige mGuard-modulen. Dit maakt ze gemakkelijk te gebruiken in bestaande toepassingen.

Machine- en installatiebouwers

De FL mGuard 2102 is bij uitstek geschikt voor machine- en installatiebouwers die naast veilig onderhoud op afstand ook een snelle integratie in het productienetwerk nodig hebben. Met de FL mGuard 4302 is naast de beveiliging van de OT-netwerkinfrastructuur ook het efficiënte beheer van vele mGuard-security-routers binnen een installatie mogelijk.

Ook interessant: PLCnext is eerste industriële besturing met certificering cybersecurity

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven