Ga naar hoofdinhoud

MA6 serie lineaire actuatoren is duurzaam en robuust

Foto: TiMOTION

AXIS & Stuifmeel introduceert een nieuwe serie lineaire actuatoren: de MA6 Series. De innovatieve ontwerp van van TiMOTION blinkt uit in duurzaamheid en een hoge beschermingsgraad van IP69K.


Een van de opvallendste kenmerken van de MA6 actuatoren is de hoge mate van bescherming (IP69K). Dit betekent dat de actuator bestand is tegen hogedruk waterstralen en beschermd is tegen het binnendringen van stof en andere vaste verontreinigingen. Hierdoor zijn deze actuatoren geschikt voor toepassing in veeleisende omgevingen die hoge eisen stellen aan belasting en duurzaamheid. Of het nu gaat om landbouwmachines, commerciële toepassingen of industriële machines zoals maaidorsers, balenpersers, materiaalbehandelingsapparatuur of stalventilatiesystemen, een actuator uit de MA6 Series is een betrouwbare keuze.

Diverse feedbackopties

Met een maximale belasting van 8.000 N (duwen/trekken) biedt de MA6 Series aanzienlijke kracht en robuustheid. De actuatoren kunnen aan de specifieke toepassingseisen van de gebruiker worden aangepast door middel van diverse feedbackopties, waaronder Hall-sensoren, mechanische potentiometers en instelbare Reed-schakelaars. Deze functies zorgen voor verbeterde controle en nauwkeurigheid van de beweging. Het totaalpakket maakt de actuator een uitstekend alternatief voor hydraulische of pneumatische actuatoren.

Groot werkbereik

De MA6 Series lineaire actuator heeft een maximale snelheid van 6,2 mm/s bij maximale belasting en 64 mm/s onbelast en een slaglengte variërend van 25 tot 1000 mm. Ook het bedrijfstemperatuurbereik is indrukwekkend, met een operationeel temperatuurbereik van -40˚C tot +85˚C en een temperatuurbereik op vol vermogen van +5°C tot +45°C. Dankzij het robuuste, stevige en krachtige ontwerp van de MA6-serie kan de gebruiker vertrouwen op langdurige prestaties, zelfs onder veeleisende omstandigheden.

“Met de introductie van de MA6 Series lineaire actuator versterken we ons productaanbod en bieden we onze klanten een hoogwaardige oplossing voor toepassingen met zware belastingen”, zegt Perry Eijhout, Managing Director van AXIS & Stuifmeel. “De MA6 Series is ontworpen met het oog op duurzaamheid en betrouwbaarheid, waardoor het een waardevolle aanvulling is op onze productlijn.”

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven