Ga naar hoofdinhoud

Bosch Rexroth introduceert Pick-Up Points voor snelle en betrouwbare reparatie

Bosch Rexroth introduceert Pick-Up Points voor snelle en betrouwbare reparatie (foto: Bosch Rexroth)

Kapotte aandrijvingen en besturingen of slijtageonderdelen hoeven niet altijd te worden vervangen: door gebruik te maken van Rexroth-technologie kunnen componenten vaak snel en kosteneffectief weer als nieuw door. Kies voor een snel en betrouwbaar reparatietraject in plaats van dure vervanging. Om dit traject zo snel en betrouwbaar mogelijk te laten verlopen, heeft Bosch Rexroth een logistiek programma opgezet: de Pick-up Points.

De Pick-up Points zijn een netwerk van Certified Excellence Partners die zich op het gebied van reparatie voor één of meerdere technologieën hebben gespecialiseerd. Deze Pick-up Points bieden een aantal garanties en zijn er in twee varianten: (1) Electric Drives & Controls en (2) Hydraulic Pumps & Motors

Originele componenten

De Bosch Rexroth Pick-up Points bieden de klant een aantal voordelen. Zo gaat een component dit reparatietraject in en komt als nieuw weer terug, doordat gebruik wordt gemaakt van originele componenten. Ook blijven de originele specificaties gehanteerd, waardoor het product na reparatie weer aan de specificaties en toleranties van een nieuw product voldoet. Ook als het gaat om Safety on Board en ATEX richtlijnen.

Fabrieksgarantie en CE-keurmerk

Omdat de reparatie is uitgevoerd door gecertificeerde specialisten met originele componenten, test protocollen en systemen kan Bosch Rexroth de originele fabrieksgarantie weer verlenen. Daarnaast blijft bij reparatie via een Pick-up Point – Electric Drives & Controls het CE-keurmerk intact.

Gecertificeerde partners

De Certified Excellence partner achter elk Pick-up Point is zorgvuldig geselecteerd. Elk Pick-up Point heeft door middel van speciale trainingen de juiste kennis en kunde in huis én bovendien committeren de Pick-up Points zich aan de Bosch Rexroth garanties en kwaliteit.

Ook interessant: Kramp is Certified Excellence partner van Bosch Rexroth

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven