Ga naar hoofdinhoud

Via ASi-5 (digitale) RGB/RGBW-ledstrips eenvoudig en voordelig aansturen (+video)

Met de nieuwe actieve verdelers ASi-5 BWU4083 en BWU4101 van Bihl+Wiedemann zijn nagenoeg alle gangbare (digitale) ledstrips probleemloos aan te sturen

Met de nieuwe actieve verdelers ASi-5 BWU4083 en BWU4101 van Bihl+Wiedemann zijn nagenoeg alle gangbare (digitale) ledstrips probleemloos aan te sturen – dankzij de aparte profielen voor RGB en RGBW en de intuïtieve configuratie via de cyclische data. Een bijkomend voordeel: door de modulaire techniek zijn de ledstrips flexibel aan te sluiten; de ledstrips worden via AUX gevoed.

De ASi-5 RGB/RGBW-ledstripmodules kennen diverse voordelen. Allereerst zijn ze flexibel inzetbaar. Dat wil zeggen dat de ledstripmodules geschikt zijn voor de meest uiteenlopende toepassingen. Zo zijn ze compatibel met nagenoeg alle gangbare ledstrips en zijn flexibel qua aansluitmogelijkheden.

Aansturing via cyclische data

Een ander kenmerk is de eenvoudige parametrisering. RGB en RGBW zijn naar keuze als ASi-5-profiel te configureren. De strips worden gewoon via de cyclische data aangestuurd. Daarnaast zijn er talloze configuratiemogelijkheden. Naargelang de ledstripmodule zijn er tot 4,2 miljoen kleuren en verschillende instelopties beschikbaar, zoals knipper- of looplicht.

Vooral minder bedradingskosten

Vanzelfsprekend zijn ook hier de beproefde ASi-voordelen van toepassing. Zo zijn er tot 70 procent lagere bedradingskosten ten opzichte van oplossingen met ronde kabels, uiterst eenvoudige installatie door de priktechniek en een grote keuzevrijheid bij de topologie.

Ander interessant nieuws van Bihl+Wiedemann:
Bihl+Wiedemann levert ASi-5-printplaatmodules voor diverse toepassingen
Universele data-uitwisseling via OPC UA met gateways Bihl+Wiedemann

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven