Ga naar hoofdinhoud

Splitsing activiteiten ingenieursbureau Akos en T-Level

Het hoofdkantoor van AKOS en AKOS T-Level is gevestigd in Klarenbeek (foto: Akos)

Met ingang van dit jaar heeft advies- en ingenieursbureau Akos zijn activiteiten gesplitst. Het ingenieursbureau behoudt de naam Akos B.V. met de diensten Engineering & Development, Projectsupport, Projectmanagement en Executive Interim Management. De recruitmentservice van Akos gaat zelfstandig verder onder Akos T-Level B.V.

Naast de splitsing en de nieuwe naam voor de recruitmentdienstverlening, brengt deze nieuwe weg ook een verandering in de aandeelhouders en directie met zich mee. MT-leden Ferry Boers en Reinier Jansen nemen samen de aandelen en directie van advies- en ingenieursbureau Akos van Ben van Vuuren over. Ben van Vuuren gaat verder als directeur/eigenaar van Akos T-Level.

Focus op groei

“Na jarenlang onder één en dezelfde naam werd het tijd om een nieuwe weg in te slaan,” vertelt Ferry Boers. “Met deze nieuwe organisatiestructuur blijft de jarenlange samenwerking behouden, maar kunnen zowel Akos als Akos T-Level zich optimaal richten op hun groeiambities.”

Breder spectrum

“Opererend onder één vlag hebben we met de recruitmenttak jarenlang de focus gelegd op functies in mechanical engineering en projectmanagement,” legt Ben van Vuuren uit. “We gingen met onze recruitmentactiviteiten echter steeds meer technische professionals bemiddelen over een veel breder spectrum dan die van het ingenieursbureau. Dit gaf voor mij de doorslag om het recruitment- en detacheringsbureau onder een zelfstandig label verder te ontwikkelen.”

Verandering in een vertrouwde omgeving

Waar deze splitsing een hele verandering lijkt, blijft ook veel bij het oude. Beide organisaties blijven gevestigd op dezelfde kantoorlocaties. “Het hoofdkantoor in Klarenbeek en de kantoren in Heerenveen, Zwolle en Enschede zullen zowel door Akos als T-Level worden gebruikt,” licht Reinier Jansen toe. “De hele organisatie heeft hier de afgelopen jaren prettig samengewerkt en we zagen geen reden om hier verandering in aan te brengen. Juist door gebruik te maken van dezelfde kantoren zal de samenwerking tussen de twee organisaties onveranderd blijven.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven