Ga naar hoofdinhoud

Cursus doelmatig engineeren met EPLAN 2024

eLearning is een vorm van zelfstudie die populair is en steeds breder ingeburgerd raakt. EPLAN heeft hier sinds 2020 fors in geïnvesteerd in lijn met zijn klantgerichte focus en biedt tal van eLearning-cursussen aan op www.eplan.com. Dusko Lukac legt uit: “Ons doel is dat onze gebruikers zo efficiënt mogelijk met EPLAN kunnen werken. Met de update trainingen in eLearning-formaat maken we hen vertrouwd met de nieuwe functies van de software. Onze ervaring is dat als gebruikers de software volledig weten te benutten, ze ook het meeste succes behalen met projectplanning en engineering.”

EPLAN Platform 2024

Het EPLAN Platform 2024 is sinds september 2023 beschikbaar. Er is grote behoefte onder gebruikers om de nieuwe functies beter te leren kennen. De nieuwe eLearning-cursus ‘EPLAN Update Training 2024’ bestaat uit 18 afzonderlijke modules en biedt waardevolle ondersteuning voor cruciale vernieuwing, zoals het omgaan met de wiskundige berekeningen voor blokeigenschappen in EPLAN. Hiermee kunnen statistische vergelijkingen worden gemaakt of kan de juiste beveiligingsvoorziening worden gekozen, om twee voorbeelden te noemen. Daarnaast komen andere EPLAN Platform thema’s van de eLearning-cursusmodules voor versie 2024 aan bod, die onderverdeeld zijn in de volgende zes thema’s:

– Gebruikersinterface (meer gebruiksgemak)
– Blokeigenschappen (complexe berekeningen)
– Terminals (geoptimaliseerde Terminal Editor)
– PLC (verbeteringen van symbolische adressen)
– EPLAN Platform (optimalisaties in de nieuwe versie)
– EPLAN Pro Panel (totale gewichtsberekening voor besturingskasten, navigatieblok en meer)

Kennis opdoen in 45 minuten

Hoe zien de eLearning-cursussen eruit? Een intro aan het begin legt de nieuwe functies uit. Dan volgt diepgaand studiemateriaal over ontwerpen in het EPLAN Platform. Een korte test aan het einde van elke eLearning-cursus biedt de gebruikers de zekerheid dat ze het onderwerp hebben begrepen. Wat betreft studietijd, moet een gebruiker gemiddeld 30 tot 45 minuten per module aanhouden om voldoende kennis op te doen over het betreffende onderwerp.
Intussen zijn er ongeveer 1.500 eLearning cursussen beschikbaar in wel 16 talen – waaronder bijvoorbeeld Japans en Chinees. Uniek hierbij is, dat alle content volledig aangepast is aan de locatie! Ondertiteling is niet nodig, gebruikers krijgen wereldwijd cursusinhoud die is aangepast aan hun eigen taal. Korte, interactieve leermodules, aangepast aan internationale standaards, zorgen ervoor dat gebruikers over de hele wereld snel en in hun eigen tempo kunnen studeren.

Toegang is gratis voor klanten met een abonnement en voor docenten en studenten binnen de EPLAN Education ruimte. Gebruikers kunnen eenvoudig inloggen op de website www.eplan.com, de gewenste eLearning-cursus starten en er zo voor zorgen dat ze efficiënt kunnen werken met de nieuwste functies.

Ga voor meer informatie naar: www.eplan.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven