Ga naar hoofdinhoud

Cadmes breidt als Dassault Systèmes reseller uit naar Frankrijk

"We zijn verblijd Cadmes met onze aanwezigheid in Frankrijk uit te breiden", aldus Anoek Schellings Managing Director van Cadmes

Cadmes, een leverancier van innovatieve softwareoplossingen voor de maakindustrie en onderdeel van Bechtle AG, kondigt de officiële toetreding tot de Franse markt aan als Dassault Systèmes reseller. Sinds 1991 ondersteunt Cadmes bedrijven in de maakindustrie om processen flexibeler en efficiënter te maken door intelligente tools te integreren die worden ondersteund door passende training en services. Deze kennis, opgedaan in Nederland, België, Luxemburg en Zuid-Afrika, wordt nu ook toegankelijk op de Franse markt.

“We zijn verblijd Cadmes met onze aanwezigheid in Frankrijk uit te breiden”, aldus Anoek Schellings Managing Director van Cadmes. “De stap stelt ons in staat onze bewezen methodiek en knowhow op het gebied van onder andere het 3DEXPERIENCE platform in Nederland, België en Luxemburg verder uit te breiden naar de Franse markt. We zijn ervan overtuigd dat de flexibiliteit en de wendbaarheid van het platform de digitale transformatie bij industriële bedrijven ondersteunt en het antwoord is op de uitdagingen in de markt die verder reiken dan enkel de productontwerpfase.”

Bewezen expertise

“Ik ben verheugd dat Cadmes, een alom erkende entiteit van ons Bechtle PLM-segment, zijn bekroonde advies- en servicecapaciteiten aanbiedt aan Franse bedrijven. Met zijn geweldige SOLIDWORKS legacy en bewezen expertise in het uitgebreide Dassault Systèmes-portfolio, zal Cadmes Franse bedrijven, van elke omvang, ondersteunen bij het implementeren van de beste CAD/CAM/PLM-oplossingen”, zegt Uwe Burk, Executive Vice President PLM, Engineering & Manufacturing bij Bechtle AG.

Frans-Belgische industriële ecosysteem

Het moet gezegd worden dat Cadmes verre van een onbekende is aan deze kant van de Belgische grens. Cadmes heeft inderdaad al een groot portfolio van Frans-Belgische klanten. “Onze cultuur, onze relaties met het Frans-Belgische industriële ecosysteem, maar ook de invloed die we al hebben bij Franstalige spelers met ons YouTube-kanaal, zijn allemaal elementen die de toetreding naar de Franse markt geleidelijk aan in een stroomversnelling moeten brengen.” zegt Olivier Clevers Business unit manager België, Luxemburg en Frankrijk.

3DEXPERIENCE platform

“Cadmes heeft een unieke methodiek ontwikkeld. Het is een partner die uit kan gaan van een bewezen staat van dienst. De dimensie ervan is complementair aan die van onze bestaande partners in Frankrijk”, zegt Steve Lejeune, Senior Sales Director France, Iberia, Middle-East, Africa voor Dassault Systèmes.

“De knowhow van Cadmes, met name op het 3DEXPERIENCE platform, stelt het in staat om pragmatisch te werk te gaan in een industriële wereld waar de ontwerpfase van het product niet langer de focus heeft. Van het idee tot en met het productieproces, tot de volledige levenscyclus in een duurzamere dimensie, de hele industriële waardeketen wordt beïnvloed”.

Ook interessant: Meer cloud, AI, duurzaamheid en samenwerking op 3DExperience World 2023

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven