Ga naar hoofdinhoud

Zuidberg neemt Westtrack over

Zuidberg Tracks neemt per 3 oktober a.s. de activiteiten van Westtrack uit Dussen over. Onder de productnaam Zuidberg-Westtrack zal Zuidberg de productie, ontwikkeling, verkoop en service van rupssystemen voor tractoren, zelfrijdende (oogst)machines en getrok-ken machines in eigen beheer op de locatie in Ens gaan uitvoeren.

Westtrack heeft ervaring in de ontwikkeling en productie van rupssystemen voor landbouwvoertuigen. Dit heeft geresulteerd in een product met een uitstekende reputatie, een breed leveringsprogramma en een internationale klantenkring.

Met de overname vervolgt Zuidberg haar strategie om innoverende pro-ducten voor de agrarische sector te ontwikkelen en te produceren. De rups-systemen zijn geschikt voor vele trekkermodellen, zelfrijdende machines en getrokken machines en worden toegepast in de landbouw, grondverzet, tuinbouw en cultuurtechniek.


De Zuidberg-Westtrack producten bieden oplossingen voor actuele onderwerpen zoals tractieverhoging, vermindering van structuurbederf en verlaging van de bodemdruk.

Zuidberg groep
Zuidberg Tracks is onderdeel van Zuidberg Techniek Holding. Zuidberg Frontline Systems is wereldwijd marktleider op het gebied van fronthef- en aftakassystemen voor tractoren. Een nog jonge tak in de groep is Zuidberg Transmissions. Door de specialistische kennis van tractoren en transmissies, de beschikking over moderne productiemiddelen, een gekwa-lificeerde afdeling engineering en een wereldwijd dealernetwerk kunnen de Zuidberg bedrijven een positieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling en de groei van de Zuidberg-Westtrack producten.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven