Ga naar hoofdinhoud

Zonne-energie forum biedt kansen

Nederlandse ondernemingen hebben tijdens het Nederlands-Duits zonne-energie-forum in Utrecht de gelegenheid om met Duitse koplopers op het gebied van zonne-energiesystemen in contact te komen. De Nederlands-Duitse Handelskamer (DNHK) organiseert het forum op dinsdag 16 maart om kennis over de nieuwste technieken en innovaties op het gebied van zonne-energie uit te wisselen tussen ondernemers uit beide landen. 

Binnen enkele jaren is de branche in Duitsland uitgegroeid tot één met ruim 80.000 werknemers en een omzet van 10 miljard euro. In Nederland is er een groeiende ontwikkeling te zien als het gaat om zonne-energie en deze biedt voor Nederlandse ondernemers nog talloze kansen.

“Als Nederland nog een voortrekkersrol wil gaan spelen als het gaat om duurzame energie, dan is het noodzakelijk de krachten te bundelen en kennis te delen met het buurland”, aldus de Jong, energie-expert van de DNHK. Vooral bouwbedrijven, projectontwikkelaars, gemeenten en architecten zullen baat hebben bij de innovaties die tijdens het forum gedemonstreerd worden en die tot nu toe toch voornamelijk nog uit Duitsland komen.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven