Ga naar hoofdinhoud

Yacht start werving technische trainees

Yacht, detacheringsbureau voor hoogopgeleide en ervaren professionals, heeft haar dienstverlening uitgebreid. In nauwe samenwerking met haar klanten, waaronder Philips Healthcare, werft Yacht nu ook technische trainees voor grote ondernemingen. Yacht zoekt in eerste instantie naar trainees met een master in Electronics, Mechatronics, Mechanics of Software. Met het traineeprogramma barstensvol training, opleiding en coaching wil Yacht jonge technici een vliegende start op de arbeidsmarkt bieden.

De technische trainees gaan deelnemen aan het intensieve en uitdagende Young Technical Professional Program. De trainees zijn gedurende het driejarig programma bij Yacht in dienst en ze doorlopen een opleidingsprogramma bij zowel de klant als Yacht. In die drie jaar ontwikkelen ze zich van Engineer tot Lead Designer. Vervolgens kunnen ze doorgroeien naar sleutelposities op het gebied van Architecture, Project Management of Management Leadership binnen de Research & Development afdeling van de klant.

Carrièreversneller
De trainees krijgen door de samenwerking tussen Yacht en klanten als Philips Healtcare een stevige carrièreversneller waarmee ze een vliegende start kunnen maken op de arbeidsmarkt. Met het Young Technical Professional Programma tekenen ze voor een programma dat zo barstensvol training, opleiding en coaching zit, dat ze feitelijk een vijfjarig carrièrepad afleggen in drie jaar.

Het programma kent een gedegen technisch ontwikkelingstraject bij de klant. Via Yacht krijgen ze daar bovenop een ontwikkeltraject aangeboden gericht op soft skills, denk aan het vergroten van persoonlijke effectiviteit, leiderschapstrainingen en beïnvloedingstechnieken. De trainees werken gedurende het driejarig opleidingstraject in huis bij de opdrachtgever. Doel is dat zij vervolgens na het succesvol doorlopen van het trainingsprogramma bij deze opdrachtgever in dienst komen.

Zoeken, vinden, binden en coachen
Yacht richt zich nu ook op technische trainees, omdat de vraag naar hoogopgeleide technici groot is en het aanbod gering. Het zoeken, vinden en binden van technisch talent is daarmee voor werkgevers vandaag de dag een grote uitdaging. Yacht wil graag haar specifieke kennis en ervaring op het gebied van zoeken, vinden, binden en opleiden van talenten inzetten om werkgevers, vooral in het gebied rondom de High Tech Campus van Eindhoven, bij deze uitdaging te ondersteunen.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven