Ga naar hoofdinhoud

Wonderware Benelux Conference 2013

Op 30 en 31 januari organiseert industrieel softwarehuis Wonderware weer zijn jaarlijkse conferentie. De Wonderware Benelux Conference 2013 staat in het teken van Smart Cities en Smart Manufacturing. Plaats van handeling is Trivium Hotel & Spa in het buitengebied van Etten-Leur.

2012 was voor Wonderware Benelux een goed jaar. Verschillende grote productiebedrijven en waterschappen in de Benelux hebben na een uitgebreide evaluatie besloten te standaardiseren op de Wonderware technologie. Voor 2013 verwacht het huis zelfs nog meer succesvolle implementaties.

In het Smart Cities deel ligt de focus op Facility Management, Power, Transportation en Water- en afvalwatertoepassingen. In Smart Manufacturing wordt ingegaan op optimalisatie van de informatiestroom in productiebedrijven. Kort samengevat gaat het er om hoe gebruikers middels automatisering de vele verschillende bronnen van data kunnen omzetten naar zinvolle informatie, deze gebruiken om het proces te optimaliseren en beschikbaar te stellen binnen de hele organisatie.

Programma
30 januari is gereserveerd voor eindgebruikers, de pers en sponsoren. Op deze dag zal Hoogheemraadschap van Rijnland de voordelen en het nut toelichten van het gebruik van een bibliotheek, opgebouwd uit klantspecifieke objecten. Aansluitend zullen twee system integrators vertellen hoe zo’n bibliotheek wordt, wat de uitdagingen zijn en hoe deze wordt toegepast.

Vervolgens wordt de toepassing van Energiemanagement bij een leverancier van dagverse zuivel, kaas en boter besproken. De dag wordt afgesloten door een hacker die de bezoeker kennis laat maken met de gevaren waaraan elke industriële installatie wordt blootgesteld en hoe zich daartegen te wapenen.

Op 31 januari is de agenda gewijd aan technologie. Wonderware bespreekt onder meer rapportage, Manufacturing Intelligence, Corporate Energy Management oplossing, Workflow en andere componenten die klanten helpen om ‘smart’ te automatiseren.

Inschrijving via de website is noodzakelijk.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven