Ga naar hoofdinhoud

Winnaars Feda-TV’s bekend

Tijdens de Industriële week hing in de collectieve stand van de Feda een aantal grote televisieschermen waarop de verschillende activiteiten van de aan het collectief deelnemende bedrijven werden getoond. Iedere dag werden twee van deze schermen verloten onder de bezoekers aan het collectief. Gisteren kregen de winnaars op het kantoor van FME-CWM, waarbij de Feda is aangesloten, hun LCD-scherm van hun gastheer overhandigd.

De Samsung LCD breedbeeld-scherm zijn voorzien met een beelddiagonaal van 101 cm (40”) met een resolutie van 1920 x 1080 pixels. Elk scherm is voorzien van één analoge tuner, drie digitale tuners (DVB-C, DVB-C (HD) en DVB-T), scherm-in-scherm, vier HDMI-ingangen, één componentingang en één Scart-ingang, USB en DLNA. Ondanks de forse afmetingen zag één van de winnaars kans om het scherm in een Smart te wurmen en daarmee huiswaarts te gaan.

De winnaars zijn André Kok (Watson-Marlow Bredel), Ad Louwers (Corode), Eeuwe Vos (DTS), Piotr Klimczak (Logisticon Water Treatment) en Rients Hilverda (GEA Westaflia Separator). Niet aanwezig maar tevens winnaars van een TV zijn Farhad Hosseinion (Sabic Innovative Plastics), Erik Berends (Bauhuis Groep) en Jouke Spoelstra (Spoelstra Techniek).

Aan het Feda collectief werd deelgenomen door Hitma Filtratie, Raaf Open Systems, Eaton Industries, EN Motoren Nijmegen, EAO Benelux, EKB Groep, Motrac Hydrauliek, Intertech, Unica Industriële Automatisering, Hollander Techniek, Axis & Stuifmeel en Powerflex Fluid Handling Products.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven