Ga naar hoofdinhoud

Wiltec opent technisch centrum voor innovaties

Wiltec in Uden breidt de service uit met de komst van een technisch centrum (circa 200m²), waarmee alle noviteiten op het gebied van verf-, lijm-, of kitverwerkende apparatuur gepresenteerd worden. Het Technisch Centrum is dagelijks toegankelijk voor alle Wiltec relaties. Bezoekers van het centrum hoeven dus niet meer te wachten op een volgende beurs en zijn als eerste op de hoogte van alle noviteiten.

In het centrum staat de serie Graco 2-komopenten apparatuur, uiteenlopend van de Promix 2KS tot aan Reactor systemen ten behoeve van PUR en Polyurea. Ook te bezichtigen zijn de nieuwste elektrische airless pompen, lijm-, kit- en harsdoseerapparatuur, de Wilcom compressorenlijn en natuurlijk alle pneumatische airless- en airmix pompen die nodig zijn om een applicatie in te vullen.

Naast alle applicatie apparatuur presenteert het Udense bedrijf ook spuitcabines en bijbehorende accessoires in haar Technisch Centrum. Persluchtoplossingen worden aangeboden door dochter onderneming Ter Horst, ook in Uden.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven