Ga naar hoofdinhoud

Wiltec neemt Safety Products Europe over

Wiltec te Uden heeft aangekondigd dat het per 2011 de activiteiten van Safety Products Europe te Bladel heeft overgenomen. Deze overname past binnen de strategie van Wiltec om het specialisme op het gebied van persoonlijke beschermingsmiddelen en beroepskleding verder uit te bouwen.

Safety Products Europe, onderdeel van Schippers Europe, is met een brede klantenkring in de Industriële sector sinds jaar en dag een bekende speler op het gebied van persoonlijke beschermingsmiddelen en beroepskleding. Directie en aandeelhouders van Schippers Europe hebben echter besloten om de focus volledig te leggen op de professionele veehouderij.

Met het kwalitatief hoogwaardige productenpakket, concurrerende prijzen en de servicegerichte organisatie, was Safety Products Europe een betrouwbare partner voor haar klanten. Het bedrijf werd vooral bekend met het ‘ARBO-magazine Prijsbreker’. Na een zorgvuldige afweging is in Wiltec dan ook een partij gevonden, die de activiteiten van Safety Products Europe in dezelfde lijn zal voorzetten.

De activiteiten van Safety Products Europe zullen zelfstandig vanuit de vestiging van Wiltec in Uden worden voortgezet. Hiermee behouden de klanten een deskundig aanspreekpunt en kunnen zij gebruik maken van het uitgebreide producten- en dienstenpakket van Wiltec.

Wiltec, leverancier van verf-, lijm- en kitspuitapparatuur, is in de loop der jaren uitgegroeid tot één van de grootste en meest gespecialiseerde leveranciers van persoonlijke beschermingsmiddelen, beroepskleding en veiligheidsschoenen in de Benelux. In totaal biedt de Wiltec Groep werk aan ruim 225 mensen en boekte de onderneming in 2010 een omzet van ca. 40 miljoen Euro.
 

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven