Ga naar hoofdinhoud

Wijdeven wijzigt organisatiestructuur

Per 1 januari 2012 zal de Wijdeven organisatie bestaat uit drie business units: Wijdeven Inductive Solutions, Wijdeven Motion en Wijdeven Magnetic Technology. Doel van deze verandering is om Wijdeven een herkenbaar gezicht naar de markt en intern een juiste focus per Business Unit te geven. Het resultaat is een aanpassing van de bestaande structuur van werkmaatschappijen, merknamen en activiteiten binnen Wijdeven.

Wijdeven is al zeventig jaar actief in de markt als kennispartner en leverancier van inductieve componenten zoals transformatoren, spoelen, power supplies, lineaire motoren en magnet assy’s. De drie nieuwe business units worden elk zelfstandig aangestuurd en opereren binnen hun eigen markten en vakgebied. Alle units blijven gehuisvest in Oirschot, waarbij de vestiging in Ter Apel (Witronic) dienst doet als productielocatie.

De nieuwe naam van Wijdeven Transformatoren B.V. wordt Wijdeven Inductive Solutions B.V. met activiteiten die gericht zijn op de verkoop, ontwikkeling en productie van blik- en ferriet transformatoren, spoelen en power supplies.

Wijdeven Power Supplies & Inductive Technology B.V. wordt omgedoopt in Wijdeven Motion B.V. De activiteiten van deze BU spitsen zich toe op de verkoop, ontwikkeling en vervaardiging van motion gerelateerde oplossingen. Gedacht moet worden aan lineaire motoren, orthocyclische spoelen, magneet assemblies, voice coil actuatoren en gravity compensators.

Wijdeven Magnetic Technology B.V. is de jongste BU met de focus op ‘new business development’ gericht op permanent magneten en magnetische systemen.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven