Ga naar hoofdinhoud

Wijdeven Inductive Solutions is verhuisd

Wijdeven Motion, fabrikant van lineaire motoren in Oischot, is in september jongstleden overgenomen door chipmachinefabrikant ASML in Veldhoven. In de afgelopen maanden is de ontvlechting van Wijdeven Inductive Solutions en Wijdeven Motion gerealiseerd. Daar waar de motion activiteiten inmiddels zijn ondergebracht bij ASML, is Wijdeven Inductive Solutions in de afgelopen weken verhuisd naar een nieuwe locatie op Industrieterrein De Scheper 250, 5688 HP te Oirschot.
 
Wijdeven blijft haar verkoop, engineering, prototyping en medische kastenbouw vanuit Oirschot organiseren. Een aantal voormalige Motion klanten is op basis van technische competentie inmiddels geïntegreerd binnen Wijdeven Inductive Solutions. Het productiebedrijf en logistiek centrum van Wijdeven zijn gevestigd in Ter Apel, daar wordt de onderneming al 40 jaar onder de naam Witronic gevoerd. Deze naam zal met ingang van 1 januari verdwijnen waarmee alle activiteiten onder de merknaam Wijdeven vallen.

Moderne productietechnieken
Om de groeidoelstellingen te kunnen realiseren, is de organisatie in Oirschot uitgebreid op de afdelingen Engineering en Sales. Door te investeren in kennis en innovatie van onder andere de modernste productietechnieken heeft Wijdeven zich de afgelopen jaren kunnen ontwikkelen tot een professionele speler op het gebied van inductieve en elektromagnetische componenten.

Vanuit de nieuwe Wijdeven organisatie zal dit beleid worden voortgezet, waarbij de focus komt te liggen op die productgroepen en kennisgebieden waarmee Wijdeven bekend geworden is namelijk transformatoren, (orthocyclische) spoelen en voedingen.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven