Ga naar hoofdinhoud

Voordelig per trein naar vakbeurzen

NS en beursorganisator VNU Exhibitions Europe maken het aantrekkelijk om per trein naar Utrecht te komen. Bezoekers van een aantal vakbeurzen kunnen dit najaar gebruik maken van een speciale kortingsactie. De kortingsactie geldt voor de beurzen en evenementen Macropak, Industrial Pro-cessing, Industrial Automa-tion & Drives (alle drie van 2 tot en met 5 oktober) en voor Logistica, ICT & Logistiek en E-Fulfilment Expo (alle drie van 13 tot en met 16 november).

Via de beurswebsite kunnen bezoekers voor € 17,50 een retourticket 2e klasse kopen. Met dit kaartje kunnen zij vanaf elk Nederlands station naar Utrecht reizen. Wie vanaf station Maastricht de Industriële Week wil be-zoeken betaalt geen € 43,- maar € 17,50. Tegen een meerprijs kan ook eerste klas worden gereisd.

Wie zich registreert voor beursbezoek kan op de website aangeven gebruik te willen maken van de actie. Via een link komt hij of zij terecht bij een speciale pagina van NS waar hij het treinticket kan kopen. Hij print het treinkaartje zelf uit. Het E-ticket is alleen geldig in combinatie met toe-gangsbewijs tot een van de beurzen.

Gemiddeld maakt 40% van de bezoekers van industriële vakbeurzen ge-bruik van openbaar vervoer om naar Utrecht af te reizen. (foto: NS Beeldbank)

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven