Ga naar hoofdinhoud

Vlastuin Group bouwt aan toekomst

De nieuwe hal (van 2.200 m2) van Vlastuin verbindt alle bestaande productiehallen. De hal dient ter vervanging en ter uitbreiding van de bestaande productieruimten aan de Hogeveldseweg in Kesteren. Door de nieuwbouw zullen alle panden op de locatie aaneengesloten worden, waardoor de interne logistiek wordt geoptima-liseerd. Hier zullen zowel de medewerkers als de klanten van profiteren.

De Vlastuin Group investeerde onlangs ook in twee nieuwe bewerkings-machines en hoopt het investeringsprogramma op korte termijn af te ronden met de aanschaf van een eigen coatlijn. Deze coatlijn gaat de doorlooptijd verkorten.

Niet alleen de productielocatie en machinecapaciteit groeien bij de Vlastuin Group (toelevering, trailerbouw, sloopgereedschappen), ook de omzet zit de laatste maanden in de lift. De vooruitzichten voor de rest van 2011 zijn ook goed. Er zit beweging in de markt, afnemers niet meer als vanzelf in het buitenland kopen. Daarnaast trekt de containermarkt weer aan en is het seizoen voor mesttankwagens hoopvol begonnen.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven