Ga naar hoofdinhoud

Vijfde Hightech Mechatronica

Op 24 maart 2011 organi-seert Techwatch voor de vijfde maal de beurs en conferentie Hightech Mechatronica. Het event is gericht op technici, ontwikkelaars, technisch managers en beslissers in de mechatronica en geavan-ceerde machinebouw.

Op de beursvloer vindt u aanbieders van engineeringservices, diensten, tooling, prototypingservices, productie en geavanceerde assemblage. Machinebouwers kunnen er kennismaken met de experts en professionals die hen kunnen ondersteunen bij de ontwikkeling en productie van hightech systemen.

Op het evenement is de hele keten vertegenwoordigd. Bedrijven die tussen idee en markt alles willen uitbesteden en zelf geen mechatronica-ontwikke-ling of productie willen doen, vinden op Hightech Mechatronica alles van hun gading.

Conferentie
Keynotesprekers tijdens de conferentie zijn Paul Wyers van ECN,Jelm Franse van ASML en Serge Loosveld van Lely. De thema’s tijdens het technisch lezingenprogramma zijn in lijn met de researchonderwerpen die in de Point-One-roadmap zijn gedefinieerd als priority themes.

De managementsessies van Hightech Mechatronica behandelen markt-segmenten. Dit jaar staan minstens twee thema’s op het programma: solar en precisietechnologie. De markt voor zonne-energie staat sterk in de belangstelling. België en Nederland zijn met kenniscentra als ECN en Imec en met de kennis van chipproductie uitstekend gepositioneerd om in deze markt kansen te benutten. Deze managementsessie komt tot stand in nauwe samenwerking met de Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij (Bom).

Het evenement wordt gehouden in het NH Conference Centre Koningshof in Veldhoven. Toegang is gratis bij inschrijving tot 22 maart, daarna betaalt u € 30.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven