Ga naar hoofdinhoud

Vierde editie Techniek & Kennis Dag

De vierde editie van de Techniek & Kennis Dag zal dit jaar plaats vinden op dinsdag 13 maart in het PSV Stadion te Eindhoven. Deze dag is een initiatief van onderstaande ondernemingen met het doel Techniek & Kennis met elkaar te delen.

De vijf organiserende bedrijven hebben zich verenigd in een netwerk om marktkennis te delen. Ze bewerken allemaal de industriële markt echter met niet concurrerende producten ten opzichte van elkaar. Meer en meer bemerken deze bedrijven een behoefte aan uitwisseling van kennis. Het delen van kennis verrijkt de samenwerking en bindt mensen op de lange en korte termijn aan elkaar.

De Techniek & Kennis Dag is per definitie geen commerciële expositie met het naar buiten dragen van merken maar een uitwisseling van kennis op het gebied van:

U kunt zich aanmelden voor twee sessies; een ochtend- en een middagsessie, met aansluitend een rondleiding door het PSV Stadion. De vijf deelnemende bedrijven geven in twee groepen een presentatie, waarna u zelf hands-on aan de slag gaat. Kunt u slechts een dagdeel vrijmaken, dan kunt u zelf kiezen welke sessie uw voorkeur heeft.

Aanmelden kan via de website van de Techniek & Kennis Dag. De inschrijving is officieel zodra u van de organisatie een bevestiging heeft ontvangen, de inschrijving sluit dinsdag 6 maart 2012. 

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven