Ga naar hoofdinhoud

Verdere integratie Hägglunds Drives in Bosch Rexroth

Na de overname van Hägglunds Drives door Bosch Rexroth in 2008, zijn begin 2009 de eerste integratiestappen genomen. Met de verhuizing van het Hägglunds team van Gorinchem naar Boxtel breekt een nieuwe fase van verdere integratie aan. Dit betekent dat vanaf heden Bosch Rexroth in de Boxtel de rechtspersoon is voor prijsopgaven, nieuwe opdrachten en servicecontracten voor Hägglunds Drives in de gehele Benelux.

Rogier Geleijn zal als productspecialist zich bezighouden met de industriële markt. Hans Langerak zal zich in zijn nieuwe rol als product- en accountmanager manifesteren als adviseur en vraagbaak voor alle voorkomende onderwerpen. Het goed overdragen van kennis is een belangrijk thema. Vanuit deze gedachte is Langerak de contactpersoon van en naar de fabriek. Op deze wijze worden de belangen van Hägglund zowel intern als extern niet uit het oog verloren. Binnenkort zal een productspecialist voor Marine & Offshore het team versterken.

Reparatie en service
Gert Jan Teunissen blijft het aanspreekpunt voor alle servicezaken en spareparts. Vooralsnog worden omvangrijke reparaties, zoals voorheen, uitgevoerd vanuit de werkplaats van Hägglunds Drives te Haan, Duitsland. In de toekomst zullen reparaties via en door Bosch Rexroth in Nederland worden uitgevoerd.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven