Ga naar hoofdinhoud

(Van der) Arend slaat vleugels uit

Aquila Automation, opgericht door Sander van der Arend, richt zich op de markt voor industriële automatisering in de Benelux en dan met name de machine- en apparaten-bouw. De nieuwe onderne-ming is gevestigd in Gouda. Aquila is de Latijnse naam voor Arend. De bedrijffocus is: de juiste oplossing voor de gevraagde probleem-stelling tegen de bijbehorende prijs/prestatieverhouding.

Directeur/eigenaar Sander van der Arend heeft meer dan twintig jaar ervaring in de markt. Zijn productenpakket bestaat uit PLC, CNC, geavanceerde motion, HMI, Scada, industrie PC (van single board tot complete high-end servers) en aandrijvingen. Hij houdt zich bezig met zowel hardware als software als de ondersteuning daarvan.

Het leveringsprogramma omvat de fabrikaten Schleicher Electronic (PLC, CNC, decentrale I/O, HMI, geavanceerd motion), Evoc (single board computers, Box PC, Panel PC, embedded computers), Copa Data ( HMI, soft PLC en Scada software, engineering software) en Aplex Technology (panel PC, Box PC en industrial displays). 

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven