Branche nieuws

Vakbeurs VSK in teken van energie

De VSK is met ruim 450 exposanten de belangrijkste vakbeurs voor verwarming, sanitair, klimaatbeheersing en koudetechniek in de Benelux. Van maandag 1 tot en met vrijdag 5 februari 2010 is de Jaarbeurs Utrecht een ontmoetingsplek voor de totale installatiebranche. Naar verwachting zullen zo’n 60.000 bezoekers naar de beurs trekken.

De bezoeker vindt op de VSK een volledig aanbod van de belangrijkste exposanten op het gebied van verwarming, sanitair, luchtbehandeling, klimaatbeheersing, airco- en koudetechniek, CV ketels, warmtepompen, duurzame energieoplossingen, meet- en regeltechniek, gereedschappen, bedrijfswagens, informatie- en kennisoverdracht en ICT.

Gegeven de stijgende energiekosten en de aandacht voor de opwarming van de aarde is het niet verwonderlijk dat energie ook in de installatiewereld een belangrijk onderwerp is. Onder meer met warmtepompen, ICT, elektronische besturingen en frequentieregelaars zijn nog wel de nodige besparingen in het energiegebruik van gebouwen te realiseren.

Awards

Ook in 2010 kunnen de VSK Awards weer rekenen op veel belangstelling. De jury ontving 46 inzendingen en heeft die inzendingen beoordeeld op basis van innovativiteit, kwaliteit, duurzaamheid, prijs/kwaliteit en kosten/efficiency. Dit resulteerde uiteindelijk in negen nominaties. De VSK Awards zijn verdeeld in de categorieën Verwarming, Sanitair, Klimaatsystemen & Koudetechniek en Integrale Energieprestaties.

De Awards worden uitgereikt tijdens een feestelijke bijeenkomst op 1 februari 2010. Bezoekers kunnen hun stem uitbrengen op een van de genomineerden voor de Publieksprijs.

Feiten en cijfers

VSK wordt gehouden van maandag 1 februari tot en met vrijdag 5 februari 2010. Plaats van handeling is de Jaarbeurs in Utrecht, en wel de hallen 1 tot en met 4 en 8 tot en met 11. De beurs is dagelijks opend van 09.30 u – 18.00 u. Wie zich vooraf registreert, heeft alle dagen gratis toegang met zijn of haar persoonlijke badge.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven