Ga naar hoofdinhoud

Vakbeurs voor technologische innovatie

Technologische innovatie is in een digitale stroomversnelling geraakt, projecten worden in toenemende mate multidisciplinair en vooral de component industriële automatisering neemt almaar in belang toe. Deze marktontwikkelingen liggen ten grondslag aan de nieuwe vakbeurs Industry & Automation, een initiatief van VNU Exhibitions en Feda.

Industry & Automation is specifiek gericht op oplossingen voor proces- en fabrieksautomatisering en vormt samen met de industriële vakbeurzen Macropak, Industrial Processing en Aandrijftechniek de ‘Industriële Week’, van dinsdag 5 tot en met vrijdag 8 oktober 2010 in de Jaarbeurs in Utrecht.

De belangstelling voor Industry & Automation illustreert de toenemende behoefte aan de specialistische kennis. Een derde van de beursoppervlakte is meer dan een jaar voor beurs reeds afgenomen. Exposanten krijgen de gelegenheid voor een uitstekende presentatie op dit nieuwe vakevenement en kunnen zich bij de bezoekersgroepen profileren met vakgerichte lezingen, themapresentaties en deelname in looproutes.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven