Ga naar hoofdinhoud

Vakbeurs Energie 2011 wegwijzer voor besparen

Sluitende kerncentrales, nieuw record van CO2- uitstoot, smart grids, slim energienet, test met CO2- vrije stroomopwekking, vergisting van mest en SDE+, zijn enkele actuele energiegerelateerde onderwerpen die spelen. Energie besparen blijft noodzakelijk. Het is een vraagstuk dat bij veel organisaties speelt. De vakbeurs Energie die 4 tot en met 6 oktober gehouden wordt in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch, is de wegwijzer om optimaal te besparen.

Smart grids, inkoopprijzen van energie en duurzame energie als marketingtool zijn enkele onderwerpen die in het congresprogramma van Energie 2011 aan de orde komen. Tevens worden de Energie Award Young Professionals en de Energie Award Spirits of Innovation uitgereikt.

De vakbeurs Energie wordt bezocht door energiemanagers, directies, ingenieurs, technisch managers, gemeenten, bouw- en vastgoedprofessionals en facilitymanagers. De beurs biedt alles op het gebied van slimme inkoop van energie, terugdringen van energieverbruik en energiebeheer.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven