Ga naar hoofdinhoud

Vacon opent centrum voor zonne-energie

Vacon, Fins fabrikant van frequentieregelaars, opent op 1 september een Solar Competence Center in Barcelona. Het centrum zal de zonne-energieproducten van het huis aanvullen en ondersteunen. Het moet klanten die deze Vacon-apparatuur hebben gekocht of willen kopen ten goede komen. Het centrum is on-dergebracht in het verkoop-kantoor van het merk in Barcelona.

Vacon vindt het belangrijk dat klanten alles uit hun producten en processen kunnen halen. Het centrum voldoet aan deze behoefte van de markt en zorgt ervoor dat de oplossingen zo efficiënt zijn afgestemd op hun behoef-ten. Het Solar Competence Center heeft betrekking op alle diensten die de klant nodig heeft, met inbegrip van pre-sales, engineering, klanttraining, presentaties en deelname aan projectmeetings. De diensten zijn gratis beschikbaar voor koper van elke Vacon solar product.

Als het nieuwe Solar Center succesvol blijkt, zullen gelijkaardige centra worden opgezet in andere opkomende markten, zoals Noord-Amerika en Azië. Een van succesfactoren van Vacon is dat men bereid is te luisteren naar behoeften van klanten en voortdurend zoekt naar nieuwe manieren om het aanbod van producten en diensten te verbeteren. Met het Solar Com-petence Center verwacht Vacon de zonne-energieproducten aantrekkelijker te maken.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven