Ga naar hoofdinhoud

Tweede minisymposium Machinerichtlijn Hydrauliek

Na het succes van het minisymposium op 25 november jongstleden, organiseren de Vereniging Platform Hydrauliek en de Feda het tweede minisymposium “Machine Richtlijn in de Hydraulische Aandrijftechniek” op 10 februari 2011 in het zuiden van het land. Bij voldoende belangstelling zal er een derde sessie worden georganiseerd in het noorden van het land.

Ondanks dat de nieuwe Machinerichtlijn 2006/42/EG op 29 december 2009 van kracht is geworden, zijn er nog veel bedrijven die nog niet conform deze nieuwe Machinerichtlijn leveren. Deels wordt dit veroorzaakt door onduidelijkheid en de vele vragen die er omtrent de nieuwe richtlijn zijn, dit geldt zeker ook binnen het vakgebied Hydrauliek.

Vandaar dat de Vereniging Platform Hydrauliek en de Feda hierop inspelen door een drietal minisymposia te organiseren op verschillende locaties in het land. De insteek van deze minisymposia is de materie vanuit een praktische invalshoek te benaderen en duidelijkheid te geven waar u als Aandrijftechniek specialist vanuit de nieuwe richtlijn aan moet voldoen.

Dit symposium is voor iedereen die vanuit de Hydraulische Aandrijftechniek te maken heeft met de nieuwe Machinerichtlijn een must.

De kosten voor leden van de Vereniging Platform Hydrauliek en de Feda zijn 145 euro (excl. BTW) per deelnemer. Deelnamekosten voor niet leden zijn 190 euro (excl. BTW) per deelnemer.
Schrijft u zich uiterlijk voor 17 januari in, er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Het symposium zal plaatsvinden in het zuiden van het land. De exacte locatie wordt op tijd bekend gemaakt. Bij voldoende belangstelling zal er een derde sessie worden georganiseerd in het noorden van het land. Hiervoor kunt u zich ook alvast aanmelden. Let op: deze vindt alleen doorgang bij voldoende deelnemers!

Aanmelden kan bij het Feda secretariaat door een email te sturen naar feda@fme.nl.
Uiteraard kunt u voor meer informatie altijd contact opnemen met het Feda-secretariaat:
telefoonnummer 079-353 1357 of kijk op www.feda.nl; hier kunt u ook het programma vinden.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven