Ga naar hoofdinhoud

Twaalfde editie Precisiebeurs

Op 28 en 29 november vindt voor de twaalfde keer de Precisiebeurs plaats. Net als voorheen wordt dit gratis toegankelijke evenement gehouden in het NH Confe-rence Centre Koningshof in Veldhoven. Het evenement van het Mikrocentrum is uitgegroeid tot een trefpunt voor precisietechnologie en heeft inmiddels (inter)na-tionale reputatie opgebouwd.

Doelstelling van de Precisiebeurs 2012 is bestaande kennis en innovaties op het gebied van precisietechnologie via een expositie en een congres zicht-baar te maken voor bezoekers. Een tweede doelstelling is het bevorderen en verbeteren van samenwerking en netwerking binnen de Europese regio met als doel tot nieuwe producten, oplossingen, markten en kennisuit-wisseling te komen.

Met een aanbod van ruim 250 exposanten verwacht het Mikrocentrum circa drieduizend doelgerichte bezoekers te trekken. De exposanten zijn specia-listische bedrijven en kennisinstellingen uit met name Nederland, België, en Duitsland. Jammer genoeg valt het evenement welsamen met SPS/IPC/ Drives in Neurenberg.

Het begeleidend congres telt ruim veertig lezingen op het gebied van onder andere meten, micro-bewerken, motion control en engineering.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven