Ga naar hoofdinhoud

Turck opent nieuwe fabriek

In aanwezigheid van internationale gasten, vertegenwoordigers uit politiek, bedrijfsleven, industriële organisaties en medewerkers heeft Turck een moderne nieuwe fabriek van 13.500 m2 in gebruik genomen. De nieuwe fabriek staat in Halver in het Sauerland, waar het bedrijf al 47 jaar is gevestigd. Met het nieuwe gebouw creëert de onderneming ruimte voor de behoeften op de wereldmarkt van morgen.

Belangrijkste gast bij de opening was Hannelore Kraft, minister-president van de deelstaat Nordrhein-Westfalen. Zij benadrukte het belang van door de eigenaar zelf geleide middelgrote ondernemingen. “Familiebedrijven brengen het schijnbaar onverenigbare samen: wereldwijd succes in de markt, internationalisering en het vermogen desondanks vast te houden aan de eigen waarden en de eigen bedrijfscultuur.”

Na de vereiste investering van meer dan 15 miljoen euro brengt Turck in de nieuwe bedrijfsruimte alle activiteiten van de voor- en naproductie, die eerder waren verspreid over drie gebouwen, in één gebouw onder. Korte afstanden, extra capaciteit voor onderzoek, ontwikkeling en productie en een efficiënte Kanban logistiek bieden de juiste voorwaarden voor verdere expansie. Behalve productie is in het nieuwe gebouw ook een modern opleidingscentrum ondergebracht.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven