Ga naar hoofdinhoud

Training Pneumatische Procesinstrumentatie herhaald

Wegens grote belangstelling organiseert Hitma Groep in samenwerking met Skilledin en Invensys Foxboro dit najaar weer de training Pneumatische procesinstrumentatie. Uit reacties naar aanleiding van de eerdere trainingen bleek dat het verdwijnen van vakkennis over pneumatische procesinstrumentatie de Nederlandse industrie bezighoudt. Omdat meer bedrijven aangaven de cursus te willen volgen, besloten de betrokken partijen de cursus nogmaals te organiseren.

Veel industriële procesinstallaties zijn uitgerust met pneumatische controllers en regelaars. Deze zijn vaak in de jaren zeventig en tachtig geïnstalleerd en nog volop in gebruik. Net als Skilledin (ontwikkelaar vaktechnische trainingen voor de industrie) ervaart HItma een toenemende kennisvraag op dit gebied. Vandaar dat de zetraining is samengesteld over het gebruik en onderhoud van deze instrumenten.

Theorie en praktijk
De tweedaagse training (theorie en praktijk in vier dagdelen) vormt een goede basis voor de juiste bediening en het inregelen van pneumatische procesinstrumentatie. De theoriedag is op donderdag 7 november, de praktijkdag op donderdag 14 november.

De cursus wordt gegeven op de RDM Campus in Rotterdam en kost € 900,- per persoon. De organisatoren willen met de training operationele en onderhoudsmedewerkers in de industrie, proces engineers, meet- en regelspecialisten etc. bereiken. U kunt zich on-line aanmelden, maar het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven